Magento Webshop

"mindblowing Full experience
magento Commerce"

1MIO

1Miljoen +

Online producten

Cijfers

45%

Meer online bezoeken

Mooie stijging

8

Ons cijfer

Onze klanten geven ons een 8

Magento Webshop

"mindblowing Full experience
magento Commerce"

Een ijzersterk brand dat gebruiksvriendelijke, complete, flexibele platforms voor uw webshop biedt. Een Magento webshop maakt het mogelijk om uw datastromen op het gebied van fulfilment, marketing, logistiek, financieel makkelijk uit een centraal systeem te destilleren.

magento certificaten

Magento werd in maart 2008 gelanceerd als open source webshop-pakket en is nog steeds ongekend populair. Bij velen geliefd vanwege de unieke componenten. Voor een open source-pakket is Magento een zeer professioneel e-commerce platform. Zeker als u het afzet tegen de relatief lage kosten. Met de vele (gratis) plug-ins is uw webshop precies in te richten volgens uw wensen. Magento is geschikt voor webshops van elk bedrijf, hoe groot uw organisatie ook is. Door het complete, modulaire systeem is het platform makkelijk uit te bouwen en verandert Magento mee met elke verandering in uw organisatie.

• Relatief goedkoop
• Flexibel open source-systeem
• Geschikt voor kleine en grote bedrijven
• Multistore ondersteuning
• Schaalbaarheid
• Veel (gratis)plug-ins
• Makkelijke integratie met andere diensten
• Onderhoud uitbesteden of in eigen beheer: u kiest

Als Magento zo compleet is, waar heeft u ons dan voor nodig? PROUD NERDS en Magento zijn een goed verbond. PROUD NERDS is gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige webwinkels. De producten van Magento passen daarbij. Net als Magento zijn wij in staat om onze klanten zo flexibel mogelijk te helpen met flexibele oplossingen. PROUD NERDS is een specialist in het ontwikkelen van Magento e-commerce platforms, we doen niet anders. Dat zeggen wij niet alleen, dat zeggen onze klanten gelukkig ook.

Wij helpen u in de eerste plaats om alle relevante mogelijkheden van Magento te benutten. In de regel sluit Magento voor 70% aan bij de wensen van een bedrijf. Voor de overige 30% heeft PROUD NERDS de oplossingen in huis. Wij kunnen makkelijk modules ontwikkelen die aansluiten op bestaande pakketten. Techniek heeft uitleg en visie nodig. Waarom hebben we gedaan wat we gedaan hebben? Dat antwoord geven we u.

Het e-Commerce pakket is uniek in z’n soort omdat de software voorzien is van specifieke componenten waardoor het enorm gebruiksvriendelijk is. De producten die u in uw webwinkel wilt verkopen kunt u zelf beheren en bijhouden.

Bij veel software programma’s moet men diverse gecompliceerde handelingen verrichten om de webwinkel te voorzien van nieuwe producten en informatie.

Het maximale uit uw onderneming halen doet u met onze e-Commerce oplossingen. PROUD NERDS is gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige webwinkels. Het feit dat het e-commerce platform enkele processen volledig kan automatiseren is de kracht van een Magento webshop.

Hierdoor krijgt u een hoogwaardige webwinkel waar u relatief weinig extra administratieve handelingen bij hoeft te verrichten. Onze webwinkels bieden vele voordelen en mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

PROUD COMMERCE WALL

Meedenkend vermogen.

Ondanks dat we een kei in techniek zijn, doen we meer dan dat. U hoeft niet met een kant-en-klaar idee te komen, dat is juist waar we bij PROUD NERDS ook goed in zijn. Wij zien onszelf als een creatief en technisch specialist en solution manager. En staat uw webshop eenmaal, dan hoeft niet bang te zijn dat we u daarna loslaten. We bieden u de support en ondersteuning die u nodig heeft. U bepaalt de zelf de mate. Bij veel van onze klanten leert de ervaring dat ontwikkelingen nooit stilstaan. Op basis van agile werken we aan de continue doorontwikkeling van uw e-commerce-platform.

Magento-varianten

Start u een nieuwe webshop? In dat geval adviseren onze specialisten vaak Magento 2. De overstap naar Magento 2 is onvermijdelijk, vroeg of laat moet u over. Magento 1 wordt nog drie jaar ondersteund, zo wordt gezegd. Lees hier meer over de voordelen van Magento 2.0. Voor de grotere retailers (ten minste 50.000 producten) waarvoor een Service Level Agreement een must is, is de Magento Commerce een uitkomst. Business-to-business e-commerce platform Magento B2B helpt u en uw klanten om zo efficiënt mogelijk te bestellen.

Strategen

Met PROUD NERDS als uw strategische partner op E-commerce. Samen kennen wij uw klant en maken we van elke klantreis een feestje.

Design

Zonder interaction design geen effectieve webshop. Proud Nerds volgt ook na oplevering nauwkeurig de belevingen op het platform.

Ontwikkelaars

Ontwikkeling van E-commerce platformen zit in ons bloed. Dit doen we vol passie en overgave voor ontzettend mooie klanten.

Magento integraties

Uw magento e-commerce platform integreren met de moderne EHP, PIM en sales platformen. Wij hebben ruime ervaring en bieden dagelijkse ondersteuning.

Support afdeling

Wij hebben ons eigen dedicated support afdeling met ervaren E-commerce Developers. Graag helpen zij u ook verder naar de volgende stap.

Zorg

Natuurlijk staan wij niet stil na oplevering van uw e-commerce platform. Ons team werkt nauw met uw samen zoals u van ons gewend bent.

Kennissessie

Kom kennismaken en ontdek Magento

Van een Magento webshop weten we veel. Heel veel zelfs. We zijn een gecertificeerd partner. Maar onze kennis van dit e-Commerce pakket is niet meer dan een vereiste voor een opdracht als deze. Dat vinden we zelf althans. De reden dat wij als we zo vrij mogen zijn – een meerwaarde denken te zijn voor onze klanten is door meerwaarde te bieden op het creatieve vlak. Het opzetten van templates, meedenken over marketinggerelateerde zaken en creatieve oplossingen bedenken: dáár zit de meerwaarde van PROUD NEXT.

Proud Nerds commerce experts overleg

Tijdens een eerste klantsessie trekken we ruim de tijd uit om het hele proces met u als klant te bespreken. Of daar nu 2 of 4 uur voor nodig is. Bij wijze verslag van dit gesprek ontvangt u van ons in begrijpelijke taal de ‘what’ binnen de why, how, what circle, het leidende model voor al uw marketingcommunicatie-projecten

 Als het nodig is, plannen we een tweede sessie in. Na een A&R (ureninschatting) en functioneel ontwerp gaan we niet voor u, maar mét u aan de slag. Natuurlijk, wij voeren uiteindelijk het werk uit waarvoor u ons inschakelt, maar wel altijd in samenspraak met u.

agile werken met Proud Nerds
e-Commerce rechtstreeks koppelen aan een ERP systeem.

Onze specialisten gaan met u in gesprek zodat we een duidelijk en helder beeld krijgen van uw onderneming. U krijgt een overzicht van de mogelijkheden m.b.t. de koppelingen binnen onze e-commerce platform systemen. Tijdens dit gesprek is er voldoende ruimte om uw wensen kenbaar te maken.

Wij zullen meedenken naar een passende oplossing of naar een alternatief mocht uw wens niet haalbaar zijn. Heeft u interesse in een oriënterend gesprek of wilt u meer informatie krijgen over de mogelijkheden, laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Met de Exact Globe koppeling wisselt u automatisch gegevens uit tussen het e-Commerce systeem en Exact Globe. Hierdoor hoeft u geen dubbel werk meer te verrichten en worden de werkstromen efficiënter afgehandeld.

>>Bekijk de Magento & Exact Globe koppeling

Integratie van de webwinkel met SAP Business One door PROUD NEXT om uw e-commerce website krachtiger te maken en het beheren van het online winkelwagentje te vergemakkelijken.

>>Bekijk de Magento & SAP Business One koppeling

Dynamics NAV + e-Commerce integratie oplossing. Beheer alle e-commerce platform data door onze standaard oplossing om Dynamics NAV te koppelen aan uw e-commerce platform. Een e-commerce platform ontwikkelt u samen met PROUD NEXT.

>>Bekijk de Magento & Navision koppeling

Een Product Information Management is een tool die het centraliseren en harmoniseren van technische en marketing informatie van de catalogus en producten eenvoudiger maakt.

>>Bekijk de Magento & Akeneo koppeling

Voor alle UNIT4 Multivers gebruikers die een koppeling willen realiseren met een e-commerce platform biedt deze koppeling een automatische synchronisatie van alle data die in Unit4 aanwezig zijn. Voor de verschillende pakketten hebben we ook verschillende koppelingen.

>>Bekijk de Magento & Unit4 koppeling

PROUD NEXT ontwikkelt eigen modules voor Magento 1 en Magento 2. We bieden onze extensies aan op de online Magento-marktplaats Magento Connect. Complete extensies, goed geschreven code en de beste support, dat is wat u van ons mag verwachten. Een aantal voorbeelden:

>>Bekijk al onze koppelingen

Wij houden van Awards

Met ze allen zetten wij ons dagelijks in voor kwaliteit en deze is al meerdere malen beloond.

MAGENTO INNOVATION AWARD

‘PROUD NEXT heeft een bijzonder, innovatief concept neergezet met een toepassing die erg interessant is voor de business-to-businessmarkt.”

NOMINATIE INNOVATION LAS VEGAS

PROUD NEXT is genomineerd vanwege de rijk uitgeruste configurator die het bedrijf bouwde voor Dorel Juvenille.

MEERDERE FD GAZELLE EN FAST50

Het snelgroeiende e-commerce bureau PROUD NEXT uit Nijmegen en Amsterdam heeft de prestigieuze titel FD Gazelle toegekend gekregen van het Financieele Dagblad.

Maak een afspraak en reis mee

Wij plannen graag een FULL EXPERIENCE in voor jullie e-Commerce journey

Bekijk wat van onze cases

Wij laten graag zien waar we ontzettend goed in zijn.