Magento B2b

Laat e-commerce uw klantrelatie verbeteren en uw omzet verhogen

23%

Meer online verkopen

Commerce

Cijfers

45%

Meer online bezoeken

Mooie stijging

20%

Meer brochure aanvragen

belangrijke leads

Een business-to-business e-commerce platform helpt het u en uw klanten om zo efficiënt mogelijk te bestellen. Daar zit ook gelijk een groot verschil met een gewone, business-to-consumer, e-commerce platform: de omgang met klanten. Een B2B-websop ‘ontvangt’ voornamelijk bestaande klanten, die u vaak wilt terug zien en die u het dus ook zo gemakkelijk mogelijk wilt maken. Maar de ene B2B-shop is de andere niet. Als door de wol geverfde Magento-specialist helpen wij bedrijven om invulling te geven aan hun e-commerce platform.

e-Commerce rechtstreeks koppelen aan een ERP systeem.

Als u overtuigd bent dat een Magento B2B-e-commerce platform bijdraagt aan positieve bedrijfsresultaten, komt PROUD NEXT in beeld. Zegt u tegen ons ‘B2B-websop’ dan zeggen wij ‘Magento’. In 2008 werd Magento gelanceerd en sindsdien is het Amerikaanse platform wereldwijd marktleider in e-commerce-systemen. Niet alleen voor de consumentenmarkt, maar ook als het gaat om e-commerce platforms voor de business-to-business-markt.

Wij van PROUD NEXT werken graag met Magento. Voor ons staat het gelijk aan B2B-oplossingen met klantspecifieke prijzen, voorraad, en logistieke oplossingen. Het systeem is bovendien uitgerust met een grote verscheidenheid aan tools die exact aansluiten op de vraag van B2B-klanten.

WIJ HEBBEN O.A. KOPPELINGEN MET.

EXACT 
DYNAMICS LAWSON M#
SAP
INFOR
UNIT4

Het is niet alleen winstgevend, met een Magento B2B-e-commerce platform vergroot u ook uw naamsbekendheid. Vraagt u zich toch nog af of het nodig is? Als die vraag u bezighoudt, leggen wij graag uit wanneer een e-commerce platform voor uw klanten of dealers interessant is. Een voordeel dat misschien het meest voor de hand ligt, is: een B2B-e-commerce platform zorgt voor ‘minder vertegenwoordigers op de weg’. Dit kan makkelijk negatief uitgelegd worden door het belangrijk van persoonlijk contact te onderstrepen. Dat klopt, daar zijn we het bij PROUD NEXT ook volstrekt mee eens! Maar er ontstaat meer tijd om dat persoonlijke contact op een effectieve manier door de buitendienst in te laten vullen, zodra u het e-commerce platform verantwoordelijk maakt voor zaken als up-selling en cross-selling. Online kunt u bovendien veel beter gebruikmaken van het momentum. De klant kan op zijn gemak rondkijken in uw shop, op een moment dat het hem uitkomt. Ook afbeeldingen en specificaties bekijken, en direct bestellen uit de catalogus – zonder dat artikelnummer – maken online bestellen zoveel eenvoudiger.

  • Geschikt voor grote en kleine bedrijven.
  • Up-selling- en cross-selling-mogelijkheden zonder dat uw klant het als overbodige bemoeienis ervaart.
  • Herhaalaankopen kunnen makkelijker worden gedaan doordat de historie bewaard blijft.
  • Orders invoeren gaat automatisch; de binnendienst hoeft dit niet langer handmatig in het ERP of boekhoudpakket te doen.
  • ‘Altijd open’, dus er kunnen 24 uur per dag orders worden geplaatst.
  • Meer bekendheid door een betere vindbaarheid bij een B2B-e-commerce platform met responsive design.

Met wie mogen wij o.a. samenwerken

Driving FULL EXPERIENCE for leading brands
logo pon
vvv logo
logo prominent
malmberg logo
mosadex logo
exploded view bestellen magento

PROUD NEXT WINT MAGENTO INNOVATION AWARD.

Magento is inmiddels in ons bloed gaan zitten bij PROUD NEXT. Nu kunnen wíj wel zeggen dat we een specialist zijn, maar we zijn trots heel trots dat Magento dat zelf ook zo ziet. In mei 2016 won PROUD NEXT de Meet Magento Innovation Award 2016 voor de business-to-business e-commerce platform voor Douwe Egeberts. In deze business case digitaliseerden we samen met Parts Catalog Generator het bestelproces voor reserveonderdelen bij Douwe Egberts. De monteurs van DE hebben nu in no-time hun benodigde reserve-onderdelen vastgesteld en besteld.

Wij houden van Awards

Met ze allen zetten wij ons dagelijks in voor kwaliteit en deze is al meerdere malen beloond.

MAGENTO INNOVATION AWARD

‘PROUD NEXT heeft een bijzonder, innovatief concept neergezet met een toepassing die erg interessant is voor de business-to-businessmarkt.”

NOMINATIE INNOVATION LAS VEGAS

PROUD NEXT is genomineerd vanwege de rijk uitgeruste configurator die het bedrijf bouwde voor Dorel Juvenille.

MEERDERE FD GAZELLE EN FAST50

Het snelgroeiende e-commerce bureau PROUD NEXT uit Nijmegen en Amsterdam heeft de prestigieuze titel FD Gazelle toegekend gekregen van het Financieele Dagblad.

Maak een afspraak en reis mee

Wij plannen graag een FULL EXPERIENCE in voor jullie e-Commerce journey

Bekijk wat van onze cases

Wij laten graag zien waar we ontzettend goed in zijn.